Jeg er transvestit med en åben og positiv indstilling til livet og nyder at være sammen med rummelige og sensuelle mennesker med en god portion humor og livserfaring. 
Jeg elsker tilværelsen og alle de dejlige muligheder det giver at have to sider af sig selv at lege med. Et positivt livssyn jeg prøver at formidle til andre transvestitter jeg møder i min hverdag og via denne hjemmeside. 

Åbenhed er den eneste fornuftige vej frem til større forståelse for det at være transvestit, og vi oplever da også en større forståelse i samfundet omkring os. Men forståelse kræver altid at der er noget at forholde sig til. At du er åben om dig selv og giver dine omgivelser mulighed for at forstå hvem du er, og hvad det er du ønsker de skal forstå. 
Det er derfor op til dig selv at skabe dit eget råderum her i tilværelsen. Ingen andre kan gøre det for dig. Skab dig selv et godt liv med din transvestisme. Vær glad for den du er. Nyd tilværelsen. Den er din egen.

"Jeg sætter min hat som jeg vil" og tager begejstret imod de mange spændende og sjove oplevelser jeg har som transvestit.
En pigetur ud i byens natteliv i selskab med gode venner og veninder er altid en sjov og livsbekræftende oplevelse. 
Jeg elsker at skrive for at fortælle en god historie, for at underholde, for at skabe en relevant debat, og tager meget gerne en seksualpolitisk diskussion med i købet.

Mine store interesser er musik, lige fra soul og disco, til blues, jazz, easy listening og italiensk opera, og så er jeg vild med design og modeverdenens nye spændende påfund. Jeg elsker at shoppe og købe smart pigetøj, smukke sko og lækre italienske tasker. Jeg elsker hyggelige middage i afslappet selskab, en inspirerende bog, en god koncertoplevelse og teatersæsonens nye spændende tilbud. 
Kort sagt; Jeg er en livsnyder, og en god tilværelse bør nydes i store mundfulde!


Mine egne sider  

Læs alt om Bianco Girls, de populære weekendtræf i Båstad og mine mange positive oplevelser i "de høje hæles tjeneste"

Her finder du en lang række artikler om et dejligt liv som transvestit. Læs alt om Bianco Girls, de populære Båstadtræf, transvestitarrangementet på Kulturnatten, Butterfly Club og mine mange dejlige og positive oplevelser i det københavnske natteliv og om mit forunderlige møde med den tvekønnede Hermes.
Jeg har været redaktør på TiDs medlemsblad i en årrække, arbejdet som dansk redaktør på det skandinaviske trannymagasin Attitude, skrevet artikler til den engelske Tranny Guide og med i arbejdsgruppen bag den danske webportal Trans-portalen, og har selvfølgelig også et par seriøse, og meget personlige, betragtninger omkring min tilværelse som transvestit. 


Mine favorit links

Her finder du en række udvalgte link fra Danmark, England, Norge, Sverige, Tyskland & USA

Går du på Internettet og søger på ordet transvestit bliver du bombarderet med en helt uoverskuelig mængde links, og det er naturligvis ikke alle der er lige interessante. Jeg bliver glad hvis siderne fortæller mig noget nyt, giver stof til eftertanke, får mig til at smile og bringer mig lidt videre i min færden, og jeg falder jævnligt over nye spændende sider.


Rebecca's Hjemmeservice

Rebecca's Hjemmeservice bringer dig nyheder og notitser om vores verden

Min store interesse for hvad der sker i verden omkring mig, gør at jeg elsker at gå på opdagelse og finde underholdende og tankevækkende nyheder, som jeg gerne formidler videre til andre transkønnede. En stor appetit på livet, tilsat et stænk humor og lidt uhøjtidelighed til at runde det hele af med, er min opskrift på den gode cocktail som forsøder tilværelsen som transvestit.


  Tranny Life in Copenhagen    

Latest update January 2018

Been writing my Personal Reports for Tranny Guide since 99 have given me a string of requests in English for more details about tranny life in Copenhagen. This is why I'm including a new and updated English profile with a string of interesting links and informations about Copenhagen - the Coolest City in the World according to Monocle Magazine.