Artikler  Som aktiv skribent har jeg skrevet en lang række artikler om tilværelsen som transvestit, og prøver at belyse emnet ud fra mange forskellige vinkler: muntert, seriøst, reflekterende, seksualpolitisk osv.  alt efter det emne jeg har kastet mig over. 

Attitude I maj 2002 indgik den danske forening for transpersoner TiD et samarbejde med søsterorganisationerne FPE i Danmark, Norge og Sverige. Formålet var at producere et fælles nordisk medlemsblad. Sammen ville vi gøre ATTITUDE til Skandinaviens største og bedste magasin for transpersoner.

Bianco Footwear I sommeren 2002 var  vi seks piger som stillede op til en reklamekampagne for Bianco Footwear. 
Her er et uddrag af firmaets henvendelse til TiD: 
"Vi skal i gang med at fotografere Bianco sko til vores efterår/vinter kampagne. Til den kampagne vil vi gerne fotografere transvestitter i Bianco sko. Vi ønsker ikke at latterliggøre transvestitter, men at fremhæve forskellighederne i vores samfund. Vi håber meget at I synes det lyder som en sjov og spændende opgave og gerne vil hjælpe os."  
Og vi gjorde det sku'. Læs om kampagnen og se billeder af  'the Original Bianco Girls'.

Butterfly Club blev lanceret i efteråret 1998 og blev lynhurtigt mødestedet for alle transvestitter som havde lyst til at komme ud i byens natteliv og møde alle de andre sjove og dejlige mennesker som går i byen på en fredag aften. 

Båstad  Båstadtræffet finder sted 3 gange årligt - forår, efterår og nu også vinter. I årenes løb er det blevet mere og mere populært, og er i dag det største i Skandinavien. Vintertræffet i Båstad afholdes fra den 5.febr. - 7.febr. 2021.

Tranny Life in Copenhagen  Been writing my Personal Reports for Tranny Guide since 1999 have given me a string of requests in English for more details about tranny life in Copenhagen. This is why I'm including a new and updated English profile with a string of interesting links and informations on Copenhagen - the Coolest City in the World. 

 

 

Åbenhed er vejen frem i alle livets forhold
Efter en årrække som redaktør på TiDs interne medlemsblad havde jeg fået lyst til at kommunikere langt bredere ud, og da jeg i 1999 kom i kontakt med Vicky Lee fra WayOut Club og begyndte at skrive i den engelske Tranny Guide følte jeg tiden var inde til at lancere Rebecca's Homepage. Jeg elsker jo at søge informationer og relevante nyheder som har relation til vores liv som transkønnede, og glæder mig over den stadig større åbenhed og tolerance fra verden omkring os vi oplever i disse år.