Når jeg går på Internettet og søger på ordet trans bliver jeg ganske enkelt bombarderet med en helt uoverskuelig mængde links af vidt forskellig karakter. Hvordan finder man noget af interesse midt i denne syndflod af information?

Selv er jeg ikke verdens mest tålmodige surfer, og sorterer en hel del fra som uinteressante for mig. Jeg bliver glad hvis en side fortæller mig noget nyt, giver mig lidt stof til eftertanke, får mig til at smile og bringer mig videre i min færden. 

Listen er revideret og opdateret september 2015

A Gender Variance Who's Who  [engelsk] This site is the most comprehensive on the web devoted to trans history and biography. Well over 1200 persons worthy of note, both famous and obscure, are discussed in detail.

AdRespect  [amerikansk]  Vidste du at der bliver produceret en lang række reklamer med transvestitter rundt om i verden. England, Italien og USA tegner sig for størsteparten, men også de kendte danskproducerede reklamekampagner for Mobilix og Bianco Footwear er med på listen. AdRespect, tidligere Commercial Closet, samler dem og giver dem kritikerkommentarer og ros og ris, set i forhold til hvor nytænkende de er i deres brug af transvestitter som blikfang.

Attitude, skandinavisk transtidning  [dansk/norsk/svensk]  Officiel side om magasinet Attitude.
I 2002 indgik den danske forening for transpersoner TiD et bladsamarbejde med søsterorganisationerne FPE i Danmark, Norge og Sverige. Sammen ville vi skabe Skandinaviens største og bedste magasin for transpersoner. Da jeg var tilknyttet magasinet som dansk redaktør i hele perioden har jeg naturligvis skrevet min egen beretning om arbejdet med Attitude.

BLUS  [dansk]  BLUS er en forening for LGBTQ studerende i hovedstadsområdet. BLUS arrangerer fester, debatter, filmaftener og styrer desuden caféen i Studenterhuset hver tirsdag aften fra kl. 18.00.

Boyfriend  [dansk]  er Danmarks største og mest besøgte online community for homo-, bi- og transseksuelle.

Båstad træffet  [skandinavisk]  At deltage i Båstad træffet er en dejlig oplevelse. Læs mere på min egen side om Båstad..

Candy Darling  [amerikansk]  Candy Darling blev sammen med Holly Woodlawn og Jackie Curtis kendt som Warhol Superstar via sit samarbejde med Paul Morrissey og Andy Warhol i deres eksperimentelle film i slutningen af 60'erne.

Cockettes  [amerikansk]  The Cockettes var en kendt queer performance gruppe i San Francisco i slutningen af 60'erne.

Female or Shemale  [engelsk]   Naturligvis kan du se forskellen. Eller kan du? Female or Shemale er en lille underholdende fotoquiz af Rob Manuel.

Digital Transgender Archive  [amerikansk]  The Digital Transgender Archive (DTA), the first and largest collection of historical materials regarding transgender issues.

FTPN  [norge]  Foreningen for Transpersoner Norge er et seriøst og hyggelig mødested for alle transpersoner, med forum, chat og aktuelle informationer om hvad der rører sig i det norske transgendermiljø. Læs især de spændende artikler under Profilerte transer, om de mange åbne transpersoner som markerer sig i den norske debat.

GLAAD  [engelsk]  We know that what people watch on TV or read in their newspaper shapes how they view and treat the gay, lesbian, bisexual and transgender people around them. And we have a responsibility to make sure those images foster awareness, understanding and respect.

Hair Styler  [amerikansk]  Synes du også det er svært at vælge din nye paryk, så prøv en gang at kikke ind på Hair Styler. Ved at uploade et portræt af dig selv, kan du med få klik vælge mellem 1000vis af frisurer og farver, og på et virtuelt foto se, hvordan frisuren passer til dit ansigt. Smart, ikke? Der er muligt at lave en gratis test, inden man beslutter at blive medlem.

Heartless Bitches  [amerikansk]  Ønsker du at bibeholde din naive drengedrøm om at begrebet kvindelighed kun kan rumme noget ultrafeminint, blidt og uselvstændigt; så hold dig langt væk fra denne muntre og provokerende kvindeside.
Bitch means "Being in total Control, Honey!" 

Holly Woodlawn  [amerikansk]  Holly Woodlawn blev sammen med Candy Darling og Jackie Curtis kendt som Warhol Superstar via sit samarbejde med Paul Morrissey og Andy Warhol i deres eksperimentelle film i slutningen af 60'erne, og hun inspirerede Lou Reed til at skrive sangen "Walk on the Wild Side".

Homotropolis  [dansk]  Nyhedsportal for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, faghags og queers i alle afskygninger.

Jackie Curtis  [amerikansk]  Jackie Curtis blev sammen med Holly Woodlawn og Candy Darling kendt som Warhol Superstar via sit samarbejde med Paul Morrissey og Andy Warhol i deres eksperimentelle film i slutningen af 60'erne.

MIX Copenhagen  [dansk]  MIX Copenhagen er en af verdens ældste LGBT-filmfestivaller.

Qruiser  [skandinavisk]  er Nordens største community for dig som er homo, bi, trans, queer samt for vores venner.

QX  [skandinavisk]  Skandinaviens største nyhedsside for dig som er homo, bi, trans, queer samt for vores venner.

Sara Lund   [svensk]  Sara is my Swedish Connection. Vi har fundet hinanden som mennesker, både i sjov og alvor, og deler seksualpolitiske holdninger og samme positive indstilling til tilværelsen. Sammen har vi arrangeret et par af de populære Båstadtræf, og lagde vores fælles energi i det spændende pilotprojekt, det skandinaviske transvestitmagasin Attitude.
Saras side har en god blanding af seriøse artikler og en lang række interessante links.

Sex ID   [engelsk]   Jeg stiller mig naturligvis skeptisk overfor populærvidenskabelige test, som på et øjeblik kan fortælle om min hjernefunktion fungerer på en maskulin eller feminin måde; men det blev alligevel lidt interessant, når testen sagde at min hjerne har et feminint touch med en, set med mine øjne, fin balance mellem det feminine og maskuline. Prøv selv!

Sexy Crossdresser Girl  [engelsk]   Blog om Crossdressing med masser af tips til makeup, mode og shopping.

Skønhedsuniverset   [dansk]   Skønhedsuniverset.dk er en internetportal med en masse inspirerende makeuptips, og en række links til de forskellige mærkers nyeste look, hvor du kan følge med i, hvad der er de mest trendy farver og nyeste måder at lægge make up på.

T-Gruppen  [dansk]  LGBT Danmark har inddraget transpersoner i foreningens arbejde, og T-Gruppen er en social gruppe som rummer de variationer der opstår, når man begynder at sætte spørgsmålstegn ved sit medfødte køn.

T-Lounge  [dansk]  T-Lounge Society er en non-profit forening, som har til formål at gøre opmærksom på transkønnede liv og rettigheder i Danmark. Det vil vi gøre gennem socialt og kulturelt arbejde. Foreningen arrangerer kulturelle og sociale arrangementer, seminarer og kønspolitiske debatter.

Tina Thranesen  [dansk]   Danmarks største private hjemmeside for og om transpersoner. Tina lægger en meget stor og seriøs indsats for dagen, og hendes hjemmeside blev i januar 2003 officielt indlemmet i Folkebibliotekernes Netguide
I 2008 blev Tina nomineret til Årets Regnbueperson for sin store indsats.

Transetreffet  [norge]  Transetreffet er et seriøst og hyggelig mødested for alle transpersoner, med forum, chat og aktuelle informationer om hvad der rører sig i det norske transgendermiljø.

TransFAQ  [dansk]   TransFAQ er en samling af viden og erfaringer skrevet af transpersoner. Her kan du læse om køn og identitet, at springe ud, hormoner, transfællesskaber og meget mere.

TransGriot  [engelsk]  TransGriot skrives af Monica Roberts, som er transkvinde og trans aktivist.

Transgender Film Guide  [engelsk]  Hazel Freeman har lagt en kolossal arbejdsindsats i denne Transgender Film Guide. Den er imponerende gennemarbejdet og meget informativ. Her finder du et utroligt stort antal film med og om transvestitter, transseksuelle og drags. Mange engelske links. I dag bliver sitet videreført af Jenny Olson who is director of e-commerce at WolfeVideo.com and one of the world's leading experts on LGBT cinema history.
Læs også min artikel 'No way to treat a Lady' som jeg selv kalder en fuldstændig subjektiv analyse af transvestitters rolle set gennem film. Du finder den under Artikler

TransgenderZone  [engelsk]  TrangenderZone er en spændende informationsside .

Transgendered News  [amerikansk]  Samler aktuelle nyheder af interesse for transkønnede fra hele verden.

Transgender Tapestry  [engelsk]  Er du videbegærlig, og har lyst til at læse mere transvestisme og transseksualitet. så kik ind på Transgender Tapestry. Udover TT-magasinet finder du et omfattende katalog med relevante bøger om emnet.

Transpersoner i Danmark  [dansk]  er en forening for både transvestitter og transseksuelle. Foreningen fokuserer på at styrke det sociale sammenhold ved at afholde en masse sammenkomster. Medlemsaktiviteter i København og Aarhus. De udadvendte aktiviteter omfatter information, foredrag, deltagelse på Kulturnatten og engagement i Båstadtræffene.

URNotAlone  [amerikansk]  URNotAlone er et community hvor transgendere, deres venner, familie og admirers kan finde en masse information og skabe kontakt og netværk til andre med samme interesse.

Vidensbanken  [dansk]  Den danske videnbank om kønsidentitet, transvestisme og transseksualisme, er ubetinget Danmarks største informationsside for og om transpersoner. Tina Thranesen lægger en meget stor og seriøs indsats for dagen, og hendes Videnbank blev i januar 2003 officielt indlemmet i Folkebibliotekernes Netguide
I 2008 blev Tina nomineret til Årets Regnbueperson for sin store indsats.

WayOut Club  [engelsk]  Transvestitklub med show, diskotek og restaurant i London. 
Wayout Club har eksisteret siden 1994 og er et must hvis du kommer på de kanter. Hver lørdag mødes mennesker af alle køn og seksualiteter i WayOut Club for at have det sjovt sammen. WayOut er også portal for et hav af interessante engelske links.