Når jeg går på Internettet og søger på ordet trans bliver jeg ganske enkelt bombarderet med en helt uoverskuelig mængde links af vidt forskellig karakter. Hvordan finder man noget af interesse midt i denne syndflod af information?

Selv er jeg ikke verdens mest tålmodige surfer, og sorterer en hel del fra som uinteressante for mig. Jeg bliver glad hvis en side fortæller mig noget nyt, giver mig lidt stof til eftertanke, får mig til at smile og bringer mig videre i min færden. 

Listen er revideret og opdateret december 2018

A Gender Variance Who's Who  [engelsk] This site is the most comprehensive on the web devoted to trans history and biography. Well over 1200 persons worthy of note, both famous and obscure, are discussed in detail.

AdRespect  [amerikansk]  Vidste du at der bliver produceret en lang række reklamer med transvestitter rundt om i verden. England, Italien og USA tegner sig for størsteparten, men også de kendte danskproducerede reklamekampagner for Mobilix og Bianco Footwear er med på listen. AdRespect, tidligere Commercial Closet, samler dem og giver dem kritikerkommentarer og ros og ris, set i forhold til hvor nytænkende de er i deres brug af transvestitter som blikfang.

Attitude, skandinavisk transtidning  [dansk/norsk/svensk]  Officiel side om magasinet Attitude.
I 2002 indgik den danske forening for transpersoner TiD et bladsamarbejde med søsterorganisationerne FPE i Danmark, Norge og Sverige. Sammen ville vi skabe Skandinaviens største og bedste magasin for transpersoner. Da jeg var tilknyttet magasinet som dansk redaktør i hele perioden har jeg naturligvis skrevet min egen beretning om arbejdet med Attitude.

BLUS  [dansk]  BLUS er en forening for LGBTQ studerende i hovedstadsområdet. BLUS arrangerer fester, debatter, filmaftener og styrer desuden caféen i Studenterhuset hver tirsdag aften fra kl. 18.00.

Båstad træffet  [skandinavisk]  At deltage i Båstad træffet er en dejlig oplevelse. Læs mere på min egen side om Båstad..

Candy Darling  [amerikansk]  Candy Darling blev sammen med Holly Woodlawn og Jackie Curtis kendt som Warhol Superstar via sit samarbejde med Paul Morrissey og Andy Warhol i deres eksperimentelle film i slutningen af 60'erne.

Cockettes  [amerikansk]  The Cockettes var en kendt queer performance gruppe i San Francisco i slutningen af 60'erne.

Digital Transgender Archive  [amerikansk]  The Digital Transgender Archive (DTA), the first and largest collection of historical materials regarding transgender issues.

FTPN  [norge]  Foreningen for Transpersoner Norge er et seriøst og hyggelig mødested for alle transpersoner, med forum, chat og aktuelle informationer om hvad der rører sig i det norske transgendermiljø. Læs især de spændende artikler under Profilerte transer, om de mange åbne transpersoner som markerer sig i den norske debat.

GLAAD  [engelsk]  We know that what people watch on TV or read in their newspaper shapes how they view and treat the gay, lesbian, bisexual and transgender people around them. And we have a responsibility to make sure those images foster awareness, understanding and respect.

Holly Woodlawn  [amerikansk]  Holly Woodlawn blev sammen med Candy Darling og Jackie Curtis kendt som Warhol Superstar via sit samarbejde med Paul Morrissey og Andy Warhol i deres eksperimentelle film i slutningen af 60'erne, og hun inspirerede Lou Reed til at skrive sangen "Walk on the Wild Side".

Homotropolis  [dansk]  Nyhedsportal for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, faghags og queers i alle afskygninger.

Jackie Curtis  [amerikansk]  Jackie Curtis blev sammen med Holly Woodlawn og Candy Darling kendt som Warhol Superstar via sit samarbejde med Paul Morrissey og Andy Warhol i deres eksperimentelle film i slutningen af 60'erne.

MIX Copenhagen  [dansk]  MIX Copenhagen er en af verdens ældste LGBT-filmfestivaller.

Qruiser  [skandinavisk]  er Nordens største community for dig som er homo, bi, trans, queer samt for vores venner.

QX  [skandinavisk]  Skandinaviens største nyhedsside for dig som er homo, bi, trans, queer samt for vores venner.

Sara Lund   [svensk]  Sara is my Swedish Connection. Vi har fundet hinanden som mennesker, både i sjov og alvor, og deler seksualpolitiske holdninger og samme positive indstilling til tilværelsen. Sammen har vi arrangeret et par af de populære Båstadtræf, og lagde vores fælles energi i det spændende pilotprojekt, det skandinaviske transvestitmagasin Attitude.
Saras side har en god blanding af seriøse artikler og en lang række interessante links.

Sex ID   [engelsk]   Jeg stiller mig naturligvis skeptisk overfor populærvidenskabelige test, som på et øjeblik kan fortælle om min hjernefunktion fungerer på en maskulin eller feminin måde; men det blev alligevel lidt interessant, når testen sagde at min hjerne har et feminint touch med en, set med mine øjne, fin balance mellem det feminine og maskuline. Prøv selv!

Skønhedsuniverset   [dansk]   Skønhedsuniverset.dk er en internetportal med en masse inspirerende makeuptips, og en række links til de forskellige mærkers nyeste look, hvor du kan følge med i, hvad der er de mest trendy farver og nyeste måder at lægge make up på.

T-Gruppen  [dansk]  LGBT Danmark har inddraget transpersoner i foreningens arbejde, og T-Gruppen er en social gruppe som rummer de variationer der opstår, når man begynder at sætte spørgsmålstegn ved sit medfødte køn.

T-Lounge  [dansk]  T-Lounge Society er en non-profit forening, som har til formål at gøre opmærksom på transkønnede liv og rettigheder i Danmark. Det vil vi gøre gennem socialt og kulturelt arbejde. Foreningen arrangerer kulturelle og sociale arrangementer, seminarer og kønspolitiske debatter.

Tina Thranesen  [dansk]   Danmarks største private hjemmeside for og om transpersoner. Tina lægger en meget stor og seriøs indsats for dagen, og hendes hjemmeside blev i januar 2003 officielt indlemmet i Folkebibliotekernes Netguide
I 2008 blev Tina nomineret til Årets Regnbueperson for sin store indsats.

TransFAQ  [dansk]   TransFAQ er en samling af viden og erfaringer skrevet af transpersoner. Her kan du læse om køn og identitet, at springe ud, hormoner, transfællesskaber og meget mere.

TransGriot  [engelsk]  TransGriot skrives af Monica Roberts, som er transkvinde og trans aktivist.

TransgenderZone  [engelsk]  TrangenderZone er en spændende informationsside .

Transgendered News  [amerikansk]  Samler aktuelle nyheder af interesse for transkønnede fra hele verden.

Transgender Tapestry  [engelsk]  Er du videbegærlig, og har lyst til at læse mere transvestisme og transseksualitet. så kik ind på Transgender Tapestry. Udover TT-magasinet finder du et omfattende katalog med relevante bøger om emnet.

TiD Transpersoner i Danmark  [dansk]  er en forening for både transvestitter og transseksuelle. Foreningen fokuserer på at styrke det sociale sammenhold ved at afholde en masse sammenkomster. Medlemsaktiviteter i København og Aarhus. De udadvendte aktiviteter omfatter information, foredrag, deltagelse på Kulturnatten og engagement i Båstadtræffene.

Vidensbanken  [dansk]  Den danske videnbank om kønsidentitet, transvestisme og transseksualisme, er ubetinget Danmarks største informationsside for og om transpersoner. Tina Thranesen lægger en meget stor og seriøs indsats for dagen, og hendes Videnbank blev i januar 2003 officielt indlemmet i Folkebibliotekernes Netguide
I 2008 blev Tina nomineret til Årets Regnbueperson for sin store indsats.

WayOut Club  [engelsk]  Transvestitklub med show, diskotek og restaurant i London. 
Wayout Club har eksisteret siden 1994 og er et must hvis du kommer på de kanter. Hver lørdag mødes mennesker af alle køn og seksualiteter i WayOut Club for at have det sjovt sammen. WayOut er også portal for et hav af interessante engelske links.

WolfeVideo   [amerikansk]  Your Source for LGBT DVD, Blu-ray & Digital.